JE BENT HIER (column)

Ja, je bent hier op 123gedichten&gedachten en niet op een andere weblog of website. Want als je op een andere was, dan was je niet hier. Logisch tóch ? En prima ook, want in meer dan 200 pagina’s is hier genoeg te verkennen en te genieten. Van columns over van alles en nog wat. En poëzie in één, twee of drie talen. Met als specialiteit het KLANK-BEELD-GEDICHT. Om en om een column en een gedicht, met af en toe een uitschieter.

En nu je tóch hier bent: ik heb nog een tip: ben je geïnteresseerd in Friesland, dan kun je natuurlijk ook een bezoek brengen aan mijn website FANvanFRIESLAND (sinds 2006) door het aanklikken van deze link: http://www.fanvanfryslan.nl

VEEL te lezen?

Dan ben je natuurlijk niet meer hier, maar daar. Je bent dan daar met meer dan 2.000 bijdragen over de Friese geschiedenis, tweetalige grapjes, Friese gezegden en spreek-woorden, gedichten uit en over Friesland in één, twee of drie talen. Met foto’s en informatie-documenten over de Friese Elf Steden, kunstenaars, het Friese paard en culinaire genoegens. Met (eigen-aardige) Friese liederen, 123mailhits, een baby-naamgenerator en nog heel veel meer.
En (een stief kwartierke later), als je daar weer genoeg van hebt, kun je uiteraard weer terug naar https://123gedichtengedachten.wordpress.com   en JE BENT WEER HIER.

Om iets te vinden op FAN of 123GEDICHTEN, kun je iets ( of iets anders)  invullen in het zoekvak van FAN of 123GEDICHTEN.

Maar ook kun je de onderstaande linke links of superlinks activeren.

GESCHIEDENIS VAN DE FRIEZEN  > http://bit.ly/1kYcxis

MEESTUURBARE-MAILHITS  > http://bit.ly/1oJrPL7

Dit bericht werd geplaatst in column, gedichten, Sunmade en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.